CNAIR: Sistemul pentru emiterea rovinietei prin SMS va funcţiona cu întreruperi

CNAIR: Sistemul pentru emiterea rovinietei prin SMS va funcţiona cu întreruperi

Utilizatoerii de drumuri, avertizaţi să folosească celelalte modalităţi de plată FOTO Adevărul

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere(CNAIR) a anunţat că mâine, 6 august, timp de două ore, există posibilitatea ca emiterea rovinietelor prin SMS să funcţioneze cu întreruperi totale ori parţiale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din cauza unor lucrări de mentenanţă pentru înlocuirea unor echipamente de tip firewall, în data de  6 august, în intervalul orar 07.00 – 09.00 există posibilitatea ca emiterea rovinietelor şi a peajelor prin intermediul SMS să functioneze cu întreruperi totale sau parţiale, a anunaţt CNAIR.
 
În aceste condiţii, pentru a evita aplicarea unor sancţiuni contravenţionale, în situaţia în care nu se reuşeste achitarea rovinietei/peajului prin SMS, utilizatorii au obligaţia de a achita tarifele prin intermediul celorlalte modalităţi puse la dispozitie de către CNAIR (www.erovinieta.ro, aplicaţia mobilă etarife), sau în punctele de lucru ale distribuitorilor autorizaţi.
 
Vă recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: