Cea mai mare expoziţie agricolă în câmp din România începe la Fundulea

Cea mai mare expoziţie agricolă în câmp din România începe la Fundulea

La Fundulea are loc cea mai mare expoziâie în câmp din România FOTO facebook/Agriplanta RomAgroTec

Toţi profesioniştii din agricultură îşi dau întâlnire de 10 ani la Fundulea, în judeţul Călăraşi, la cea mai dinamică expoziţie agricolă în câmp din România. Manifestarea se întinde pe 36 de hectare.

Ştiri pe aceeaşi temă

În acest an,  târgul va fi organizat în perioada 2-5 iunie. AgriPlanta-RomAgroTec expoziţie în câmp, loturi demonstrative şi demonstraţii cu maşini agricole, este organizată din anul 2011 în judeţul Călăraşi.
Înscrisă în calendarul internaţional al manifestărilor de profil şi bucurându-se de parteneriate prestigioase, evenimentul a devenit cea mai dinamică expoziţie agricolă în câmp din România.
 
Succesul AgriPlanta – RomAgroTec, spun organizatorii, este determinat de o serie de factori precum: adaptarea continuă a conceptului german de expoziţie ce combină loturi demonstrative, demonstraţii cu maşini agricole şi spaţiul expoziţional în câmp, la specificului pieţei agricole din România, dar şi o platformă de comunicare neutră şi practică referitoare la ultimele tendinţe şi inovaţii din domeniul agriculturii. De asemenea, dialogul cu specialiştii din cadrul secţiunilor de forum şi demonstraţii au făcut din această expoziţie una dintre cele mai importante.
 

Sisteme inteligente de irigare

 
La ediţia 2019, aici a fost lansat IRIG SHOW, un concept integrat de promovare a utilajelor pentru irigaţii. Au avut loc demonstraţii zilnice cu utilaje pentru irigat, soluţii inovative pentru managementul apei, sistemele inteligente de irigare şi tehnologii performante în domeniul irigaţiilor, evenimente care abordează tematica irigaţiilor în România şi la nivel internaţional.
 
În 2020 a fost lansat AgriPlanta-RomAgroTec Digital, eveniment online ce a reunit pe parcursul a 4 zile comunitatea de agribusiness, companii din agricultură având ocazia să prezinte LIVE fermierilor noutăţile pentru piaţa românească, precum şi inovaţiile din agricultura mondială. 
 
Expoziţia este desfăşurată în câmp, pe o suprafaţă de peste 36 ha. Agricultorii găsesc aici nu doar tehnică de
calitate, ci şi modele de succes de utilizare a maşinilor şi utilajelor agricole, a input-urilor sau a soluţiilor pregătite de companiile din domeniu.
 
„Una dintre preocupările noastre este şi cea de a fi un model pentru viitorii fermieri. Astfel, AgriKids este o întâlnire amuzantă şi educativă cu cei mai mici dintre pasionaţii de agricultură. Aici se joacă, experimentează şi învaţă cum să planteze, ce înseamnă o cultură sănătoasă, cum să respecte mediul şi cât de important este să faci totul cu pasiune”, au anunţat organizatorii expoziţiei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările