VIDEO Carambol cu 4 maşini şi 11 persoane implicate pe A2. Unul dintre răniţi, preluat de elicopterul SMURD

VIDEO Carambol cu 4 maşini şi 11 persoane implicate pe A2. Unul dintre răniţi, preluat de elicopterul SMURD

Echipajele SMURD au intervenit la locul accidentului FOTO Adevărul

Carambol cu 4 maşini pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 42, în zona localităţii Săruleşti. Circulaţia în zonă a fost blocată timp de 45 de minute, traficul fiind reluat pe prima bandă şi pe cea de urgenţă. 11 persoane au fost implicate în accident, trei dintre ele fiind rănite grav.

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia s-a reluat pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul către Capitală, la kilometrul 42, în zona localităţii Săruleşti, judeţul Călăraşi, circulându-se pe banda de urgenţă şi pe prima bandă. A doua bandă rămâne în continuare restricţionată pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutier. Impactul s-a soldat cu rănirea a trei persoane, una fiind transportată la spital cu elicopterul SMURD.
 
În zonă s-a format coloană de autoturisme până la kilometrul 51, astfel că şoferii sunt sfătuiţi să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.
 
Accidentul a avut loc duminică seară, la ora 19.15, pe A2, pe sensul de mers către Capitală, 4 autoturisme fiind implicate în coliziune. Din prime informaţii, în urma impactului au fost rănite 3 persoane. Autovehiculele au rămas imobilizate pe a doua bandă, traficul fiind oprit în totalitate pentru a permite aterizarea elicopterului SMURD. Coloana de autoturisme se întinde pe 3 kilometri, fiind în continuă creştere.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: