AHC Dunărea Călăraşi, în semifinalele Cupei României la handbal. Echipa antrenată de Aihan Omer a învins Dinamo Bucureşti

AHC Dunărea Călăraşi, în semifinalele Cupei României la handbal. Echipa antrenată de Aihan Omer a învins Dinamo Bucureşti

AHC Dunărea Călăraşi a învins joi seară Dinamo Bucureşti Foto:Adevărul

Călăraşiul a ajuns în semifinalele Cupei României la handbal masculin, după ce echipa locală, AHC Dunărea a învins Dinamo Bucureşti, cu scorul de 32-29.

Ştiri pe aceeaşi temă


O atmosferă superbă la Sala Polivalentă din Călăraşi, joi seară, la partida de handbal. Suporterii s-au adunat pentru a-şi susţine echipa favorită, mai ales că a fost primul meci jucat în sala de sport care fusese închisă în urmă cu 3 luni. Elevii lui Aihan Omer au reuşit să se impună în faţa bucureştenilor, marcând încă din primele minute ale meciului două goluri. Finalul partidei i-a adus atât pe spectatori cât şi pe jucători în hora bucuriei.

Cea mai mare sală de sport din Călăraşi, care a costat 10 milioane de euro, închisă în urmă cu trei luni pentru că nu are autorizaţie de funcţionare din partea ISU, s-a redeschis joi, 28 ianuarie. Aici a avut loc primul meci de handbal, după ce echipa oraşului, AHC Dunărea a jucat în săli de sport de la Constanţa.

S-a obţinut autorizaţia ISU

După ce au făcut demersurile necesare ca să intre în legalitate, autorităţile au anunţat că s-au realizat şi montat trapele pentru fum. În luna noiembrie 2015 Sala Polivalentă, cu o capacitate de 1.500 de locuri pentru competiţii sportive, a fost închisă până la obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu.
„Decizia a fost una care s-a bazat pe responsabilitate şi obiectivitate, deşi consecinţele imediate ale acesteia s-au răsfrânt asupra celor două echipe de handbal şi futsal ale Călăraşiului participante în Ligile Naţionale, AHC Dunărea Călăraşi şi AFC Dunărea Călăraşi. Acestea au fost nevoite să găsească alte săli de sport unde să susţină meciurile de acasă”, a anunţat primarul Călăraşiului, Daniel Ştefan Drăgulin.
 

Vă recomandăm şi:

“Arena Naţională” a avut un aviz provizoriu de la ISU. Când se va putea juca din nou pe acest stadion

Incendiu la Colectiv. Cluj Arena, stadionul care a găzduit cel mai mare festival de muzică electronică din România, nu are aviz de la ISU

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările