Şase drumuri judeţene rămân închise. Două localităţi, tot sub troiene

Şase drumuri judeţene rămân închise. Două localităţi, tot sub troiene

Vremea rea a creat probleme

Viscolul a lăsat în urmă prăpad. Deşi nu mai ninge de câteva zile, în judeţul Călăraşi rămân în continuare blocate 6 drumuri judeţene pe care lucrează utilajele de deszăpezire. Două localităţi sunt izolate în continuare de mai bine de zece zile.

Pompierii militati au intervenit, alături de echipaje de la Ambulanţă, în ultimele 24 de ore, pentru acordarea de prim-ajutor. Angajaţii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă(ISU) „Barbu Ştirbei” Călăraşi împreună cu Serviciul Judeţean de Ambulanţă, au avut parte de 116 de misiuni, majoritatea pentru salvarea  persoanelor, acordarea de prim ajutor medical şi transportarea de urgenţă la spital a mai multor pacienţi. 75 de militari au participat la aceste acţiuni, cu 8 autospeciale şi 3 ambulanţe SMURD.

Două localităţi izolate

„La acest moment, potrivit situaţiei centralizate la nivelul judeţului Călăraşi, se înregistrează 2 localităţi izolate, din punct de vedere al căilor de comunicaţie rutieră şi feroviară. Solacolu–Săruleşti şi Preasna-Gurbăneşti. Şase drumuri judeţene sunt încă închise traficului rutier“, a precizat Ovidiu Tătăranu, purtător de cuvânt al ISU Călăraşi. Pe parcursul ultimelor 24 de ore s-a intervenit pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă în 116 de cazuri: 11 copii, 4 gravide sau lehuze 101 persoane adulte cu diverse afecţiuni.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările