VIDEO Tornadă filmată în judeţul Buzău. Furtuna a produs probleme în tot judeţul

VIDEO Tornadă filmată în judeţul Buzău. Furtuna a produs probleme în tot judeţul

Vremea rea a pus stăpânire pe judeţul Buzău. Potrivit Prefecturii, au fost probleme în mai multe zone din judeţ produse de vântul puternic şi grindină. O mică tornadă produsă în sudul judeţului a fost filmată de şoferii care se aflau la Movila Banului în jurul orei 17.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Primele probleme au apărut la munte. Traficul rutier a fost oprit pe DN 10 în amonte de Barajul Siriu unde au fost semnalate căderi de pietre pe carosabil.
 
SDN Buzău a intervenit cu utilaje pentru curăţarea carosabilului. 
 
Problemele s-au extins în tot judeţul. Potrivit Prefecturii, au fost instituite restricţii de circulaţie pe DJ 203D, după prăbuşirea unui stâlp de telefonie.
 
”Pe DJ 203D Buzău-Smeeni, aproape de Maxenu, cel puţin un stâlp de telefonie căzut pe marginea drumului. Se circulă pe o bandă, dirijat de poliţie”, se arată în textul informării.
 
O mică tornadă produsă în sudul judeţului a fost filmată de şoferii care se aflau la Movila Banului în jurul orei 17.00.
 

În tot judeţul, grindina a acoperit câmpuri întregi, în timp ce vântul puternic a desprins table din acoprişuri şi din garduri.

În municipiul Buzău, ploaia torenţială a făcut ca unele străzi să fie inundate. Canalizările de pe Transilvaniei şi Prutului nu au mai făcut faţă şi au refulat, capacele de canal fiind împinse înafară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: