Un bărbat a găsit o sacoşă plină cu bani în centrul Buzăului şi a returnat-o păgubitului

Un bărbat a găsit o sacoşă plină cu bani în centrul Buzăului şi a returnat-o păgubitului

Un buzoian a găsit aproape 30.000 de lei într-o sacoşă, pe o bancă din centrul oraşului Buzău, pe care i-a predaţi poliţiştilor. Ulterior persoana vătămată şi-a recuperat întregul prejudiciu.

Ştiri pe aceeaşi temă

S-a întâmplat luni, 8 octombrie, în jurul orei 16.30, atunci când un bărbat de 46 de ani, din comuna Merei, s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău. 
 
El le-a povestit oamenilor legii că, în timp ce stătea pe o bancă de pe strada Cuza Vodă, a găsit o sacoşă ce conţinea o sumă importantă de bani.
 
În urma verificării conţinutului sacoşei, poliţiştii au stabilit că în interior se afla suma de 29.500 lei, precum şi documente pe numele unei femei în vârstă de 61 de ani, din municipiul Buzău.
 
În timp ce poliţiştii efectuau demersuri pentru identificarea şi anunţarea persoanei vătămate, la ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Buzău a fost primită sesizarea buzoiencei de 61 de ani, care a reclamat că a pierdut o sacoşă cu o sumă importantă de bani în zona centrală a municipiului Buzău. 
 
Suma de bani a fost predată în totalitate persoanei vătămate.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările