Poliţia Buzău angajează bucătar pentru popota unităţii. Alte zece posturi sunt vacante

Poliţia Buzău angajează bucătar pentru popota unităţii. Alte zece posturi sunt vacante

Arhivă

Inspectoratul de Poliţia al Judeţului Buzău scoate la concurs 11 posturi pentru personal contractual. Angajările se fac în mai multe departamente din IPJ. E nevoie, printre altele, de bucătar, electrician şi administrator pentru popota Inspectoratului.

Ştiri pe aceeaşi temă


Câte două posturi vacante sunt la Serviciul Rutier şi la Poliţia Municipiului Buzău,  trei posturi sunt la Serviciul Logistic, unde e nevoie de bucătar, electrician şi de administrator popotă. 

De asemenea,  angajări se mai fac la Serviciul Criminalistic, la Serviciul Cazier,  dar şi la Poliţia municipiului Râmnicu Sărat.

La Serviciul Rutier sunt disponibile două posturi, de operator controlor date şi referent în Compartimentul Secretariat, Documente Clasificate şi Arhivă. 

De câte un referent pentru Compartimentul Secretariat, Documente Clasificate şi Arhivă este nevoie la Serviciul Criminalistic, Serviciul Resurse Umane şi Poliţia Municipiului Râmnicu Sărat, iar două astfel de posturi sunt disponibile la Poliţia Municipiului Buzău.

Se mai fac angajări pentru trei posturi la Serviciul Logistic, de bucătar, electrician şi administrator popotă. Mai este necesară angajarea pe un post de operator controlor, evidenţe informatizare cazier judiciar la Serviciul Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţă Operativă.

Persoanele care doresc să se înscrie, în vederea participării la concursuri, pot să o facă până pe 1 noiembrie inclusiv, în zilele lucrătoare, de luni până joi, între orele 10:00-14:00 şi vineri între orele 10:00-12:00.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările