Numărul cazurilor de infectări cu SARS-CoV-2 rămâne constant, în Buzău. S-au înregistrat două noi decese

Numărul cazurilor de infectări cu SARS-CoV-2 rămâne constant, în Buzău. S-au înregistrat două noi decese

Arhivă

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, în ultimele 24 de ore, în judeţ au fost confirmate 10 de cazuri noi de COVID-19. Au fost raportate două decese în rândul buzoienilor diagnosticaţi cu coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă


Este vorba despre două femei, una de  81 de ani, cealaltă de 78 de ani. Ambele paciente au decedat la Spitalul Judeţean Buzău şi prezentau comorbidităţi în momentul prezentării la unitatea medicală.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, în ultimele 24 de ore, în judeţ au fost confirmate 10 de cazuri noi de COVID-19, patru dintre pacienţi fiind testaţi şi diagnosticaţi într-un laborator privat. Cei 10 pacienţi nou confirmaţi au vârste cuprinse între 16 şi 86 de ani. 

Deoarece, în judeţul Buzău, toate paturile destinate internării bolnavilor cu Covid sunt ocupate, un număr de 32 de pacienţi confirmaţi pozitiv, asimptomatici sau cu simptomatologie uşoară, se află în izolare la domiciliu.

Conform autorităţilor sanitare, numărul total de cazuri pozitive din judeţul Buzău a ajuns la 2.584, 2.108 persoane fiind declarate vindecate şi externate. De asemenea, 220 persoane se află în carantină, iar 235 de persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese COVID-19 înregistrat, în judeţul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 95. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: