„Moartea din Carpaţi”, din nou pieton. Moroşanu a lăsat permisul la Buzău, pentru exces de viteză

„Moartea din Carpaţi”, din nou pieton. Moroşanu a lăsat permisul la Buzău, pentru exces de viteză

Arhivă adevarul.ro

Marele luptător, Cătălin Moroşanu, se dovedeşte a fi un mare ghinionist, şi nu în ring, ci pe şoselele patriei. La o lună după reobţinerea permisului auto, spuspendat în aprilie, în Bucureşti, ”Moartea din Carpaţi” rămâne iar pieton.

Ştiri pe aceeaşi temă


De data aceasta, i s-a tras pe drumul european E 85, în apropierea localităţii buzoiene Limpeziş. Potrivit poliţiei, şoferul rula cu viteza de 154 de kilometri pe oră, pe o porţiune cu limita maximă de 100 de kilometri pe oră.

Miercuri după-amiază, Cătălin Moroşanu se îndrepta la volanul unui Mercedes către Bucureşti şi a fost oprit de un echipaj de Poliţie Rutieră, imediat ce a depăşit radarul de la Limpeziş. 

A primit o amendă de 1.305 lei şi i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Potrivit unor martori, Cătălin Moroşanu s-a conformat măsurilor impuse de poliţişti fără a comenta. El ar fi anunţat, ulterior, că va contesta sancţiunea. 

În aprilie 2021, Cătălin Moroşanu a rămas fără permisul de conducere după ce poliţiştii l-au prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice pe Bulevardul Decebal din Capitală. A urcat din nou la volan în august.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările