Buzoiencele de la HCM vor să stingă „lanterna roşie”

Buzoiencele de la HCM vor să stingă „lanterna roşie”

Fetele de la HCM sunt și de această dată condamnate să câștige

Evenimentele plăcute continuă să se deruleze la HCM Buzău. După ce conducerea clubului a dat o lovitură de imagine prin cooptarea în Consiliul de Administraţie a autorităţilor locale şi a atras câteva firme cu potenţă financiară, preşedintele Ştefan Miloş vrea ca echipa să fie susţinută de suporteri nu numai la partidele de pe teren propriu. Astfel, în premieră, suporterii buzoieni pot avea ocazia să le urmărească pe ele

Ştiri pe aceeaşi temă

Conducerea administrativă va încerca să închirieze un microbuz pentru a deplasa o mică galerie la Bacău, mai ales că mai mulţi suporteri şi-au anunţat deja intenţia de a merge în Moldova.

Altfel spus HCM Buzău se va deplasa sâmbătă la Bacău pentru confruntarea cu echipa locală, Ştiinţa, „lanterna roşie" a Ligii Naţionale de handbal, partidă programată în cadrul etapei a 15-a Ligii Naţionale de handbal.

„Sincer, la cum au evoluat lucrurile în ultimele săptămâni nu avem voie să pierdem la Bacău. Nici măcar un punct. Ar fi păcat ca fetele să se împiedice chiar acum, când sunt pe val. Lotul este valid în totalitate, excepţie face doar Nicoleta Rusu care, sperăm să o recuperăm până la ora meciului. Deci avem toate condiţiile pentru a câştiga la Bacău", a declarat pentru Adevărul de Seară, Romeo Ilie, antrenorul HCM-ului.

După 14 etape, HCM Buzău ocupă poziţia a 11-a în clasament cu 10 puncte. În acelaşi timp Ionela Goran are ocazia de a se apropia de Ada Moldovan (Dunărea Brăila - 142 de goluri), în clasamentul golgeterilor Trofeul „Simona Arghir Sandu", buzoianca ocupând locul secund cu 123 de reuşite.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările