Un TIR încărcat cu detergenţi s-a răsturnat pe DN10 Buzău-Braşov

În această dimineaţă, un TIR care transporta detergenţi s-a răsturnat pe DN 10, drumul care face legătura între Buzău şi Braşov. Accidentul s-a produs în localitatea buzoiană Unguriu, traficul desfăşurându-se cu dificultate, pe un singur sens.

Ştiri pe aceeaşi temă

TIR-ul, inmatriculat în judeţul Dolj, se deplasa dinspre Braşov către Galaţi, fiind încărcat cu o cantitate important de detergenţi.

Conform poliţiştilor deplasaţi la faţa locului, accidentul s-a produs într-o curbă, unde, cel mai probabil, din cauza vitezei, autotrenul s-a înclinat şi răsturnat pe carosabil. Din fericire pentru şofer, încărcătura de detergenţi se pare că a rămas intactă, chiar dacă TIR-ul s-a răsturnat pe şosea.

Remorca autovehiculului este răsturnată în şanţ, în cădere distrugând un indicator rutier de semnalizare a unei curbe deosebit de periculoase. În prezent, traficul se desfăşoară pe un singur sens de mers, pentru repunerea pe roţi a TIR-ului fiind aşteptată o macara.

Şoferul autotrenului, în vârstă de 45 de ani a scăpat ca prin minunte, nefiind rănit în urma accidentului.


Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările