S-a deschis Târgul Mărţişorului la Baza Olimpia

S-a deschis Târgul Mărţişorului la Baza Olimpia

Andreea Boeriu vă poate face pe loc mărţişorul dorit, foto: Bogdan Crăciun

Până pe 8 martie braşovenii pot cumpăra mărţişoare deosebite de la târg. Mărţişorul tradiţional, mărţişorul croşetat şi mărţişorul din turtă dulce sunt doar câteva dintre simbolurile primăverii pe care le găsiţi la Olimpia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Târgul Mărţişorului s-a deschis astăzi la Baza Olimpia. Aici, braşovenii pot găsi produse artizanale, cadouri pentru cei dragi, bijuterii, fotografii artistice, aranjamente florale deosebite, dar şi specialităţi culinare, multă muzică live şi party-uri pe patinoar.

Simbolurile primăverii sunt, însă, vedetele evenimentului. Găsiţi aici mărţişoare pentru toate gusturile: mărţişorul tradiţional, mărţişorul croşetat, mărţişorul din turtă dulce, mărţişorul de magazin, mărţişorul artisticsau mărţişorul modern.

Toate fac parte din gama variată ce se regăseşte pe tarabele comercianţilor.  Mai mult, doamnele şi domnişoarele vor putea învăţa scheme de salsa, având parte de demonstraţii live oferite de profesionişti.

 Surprize pentru copii

Organizatorii le-au rezervat şi celor mici un „colţ de joacă". Pe toată perioada târgului, copiii îl vor putea călări pe poneiul Jimmy şi se vor distra alături de capra cu trei iezi.

Tot pentru copii am pregătit un workshop unde vor putea să confecţioneze mărţişoare. Vor învăţa de la meşteri în arta mărţişorului cum să realizeze cele mai inspirate podoabe", a declarat Anemona Hermeneanu, managerul proiectului.

Elevii din şcolile şi liceele braşovene vor da o mână de ajutor oraganizaţiei „Salvaţi Copiii", donând mărţişoare create de ei, ce vor putea fi cumpărate de la târg la preţul de un leu. Banii vor ajunge la copii săraci din împrejurimile Braşovului.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările