Cisternă cu 25 tone de kerosen, răsturnată pe DN1

Cisternă cu 25 tone de kerosen, răsturnată pe DN1

Traficul rutier în zonă a fost deviat. foto: arhiva

O cisternă cu 25 de tone de kerosen s-a răsturnat în această dimineaţă pe DN1, pe raza judeţului Braşov, între Ucea şi Viştea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, traficul rutier s-a deviat în zonă, pentru a preveni eventuale victime în caz de explozie. Sunt scurgeri de combustibil în zonele de vizitare a cisternei. Sunt scurgeri de combustibil în zonele de vizitare a cisternei. 

Şoferul cisternei a parcat autovehiculul şi a coborât din el, fără să asigure frâna. Cisterna a luat-o la vale şi s-a răsturnat.

De asemenea, reprezentnaţii ISU ajunşi la locul accidentului au luat ca primă măsură deconectarea bornelor de la baterie, pentru a evita sânteile ce pot declanşa o explozie.

Nu sunt alte autovehicule implicate în accident. Cisterna s-a răsturnat când efectua manevre pentru a intra într-o parcare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările