Brad cât un bloc cu 9 etaje în Piaţa Sfatului. Cum li se pare braşovenilor

Brad cât un bloc cu 9 etaje în Piaţa Sfatului. Cum li se pare braşovenilor

Brad de 26 de metri în Piaţa Sfatului FOTO Primăria Braşov

Un brad cât un bloc cu 9 etaje a ajuns în Piaţa Sfatului din Braşov pentru a fi împodobit de sărbătorile de iarnă. Alţi brazi mai mici vor ajunge şi în cartierele oraşului

Ştiri pe aceeaşi temă

Un brad de 53 de ani, înalt de 26 de metri, are Braşovul în acest an în Piaţa Sfatului. Pomul de Crăciun provine dintr-o păşune, proprietate a Municipiului Braşov, din zona Poienii de Jos. În următoarele zile, acesta va fi împodobit cu globuri verzi, roşii, argintii şi aurii, care să ne ducă cu gândul la bradul de Crăciun clasic. 
 
Luminiţele din brad vor fi în culori calde, ca simbol al magiei sărbătorilor de iarnă. Braşovenii şi turiştii care au trecut vineri prin Piaţa Sfatului au putut admira falnicul conifer chiar înainte ca acesta să fie împodobit. 
 
„Acum e proaspăt dus, dar când va fi împodobit sper să fie bucuria copiilor de Sfântul Nicolae şi de Crăciun. Fiecare pom e diferit. În fiecare an se aduce altceva, mai nou, mai special.  Acesta e foarte frumos”, spune o braşoveancă.
 
„Frumos mi se pare, e proporţionat foarte bine. Nu ştiu ce să zic cum e faţă de cei din ceilalţi ani, dar, aşa, la o primă privire, seamănă cu cei din ceilalţi ani”, a spus o altă trecătoare.
 
„E drăguţ, e înalt, e frumos. Împodobit urmează să-l vedem cum e”, spune o mămică însoţită de băieţelul său.
 
În zona Centrului Istoric, municipalitatea a demarat amenajarea instalaţiilor de iluminat pentru sărbători. În acest an, aprinderea luminiţelor va avea loc mai devreme, în loc de 6 decembrie, ceremonia va fi organizată în 29 noiembrie. 
 
Primăria a decis ca în acest an să împodobească brazi în fiecare cartier, astfel că pomul de Crăciun din Piaţa Sfatului nu va fi singurul din oraş, însă va fi cel mai mare. Tot de sărbători, va fi organizat şi Târgul de Crăciun, atât în Piaţa Sfatului, cât şi în câteva cartiere ale Braşovului.
 
Vă mai recomandăm: 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările