Autobuz gol ajuns în şanţ. Şoferul făcea o reparaţie când autovehiculul a luat-o singur la vale

Autobuz gol ajuns în şanţ. Şoferul făcea o reparaţie când autovehiculul a luat-o singur la vale

Autobuz ajuns în şanţ în timp ce era reparat FOTO Facebook

Un autobuz de pe linia care face legătura între Livada Poştei şi Pietrele lui Solomon din Braşov a ajuns în şanţ, în timp ce şoferul efectua o intervenţie tehnică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un autobuz a ajuns într-un canal de colectare a apei pluviale, într-una din cele mai pitoreşti zone ale Braşovului. 

Mijlocul de transport în comun care circula pe linia ce face legătura între Livada Poştei şi Pietrele lui Solomon nu transporta călători în momentul incidentului. 

Şoferul a efectuat o intervenţie la autovehicul, în momentul în care acesta a părăsit carosabilul şi a ajuns în şanţ. 
 
„În urma unor intervenţii tehnice efectuate la nivelul unui mijloc de transport public de persoane, ce se afla staţionat pe strada Podul Creţului din municipiul Braşov (zona Pietrele lui Solomon), vehiculul a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în canalul de colectare al apei pluviale. 
 
Evenimentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale, la momentul producerii, nefiind nicio persoană în interiorul acestuia”, a informat comisarul Alina Maria Ivan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov. 
 
Una dintre posibilităţi este ca şoferul să fi uitat să asigure vehiculul pe timpul intervenţiei pe care a efectuat-o, iar maşina să fi pornit şi să fi ajuns în şanţul de pe marginea drumului. 
 
Vă mai recomandăm: 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările