Amatorii de mişcare în aer liber sunt aşteptaţi la EcoMarathonul de la Moieciu de Sus

Amatorii de mişcare în aer liber sunt aşteptaţi la
EcoMarathonul de la Moieciu de Sus

Peste 500 de copii sunt aşteptaţi la startul competiţiei. FOTOAMB Braşov

Evenimentul este organizat de Centrul de Ercologie Montană şi are curse atât pentru sportivii de anduranţă, cât şi pentru amatori şi copii. Participanţii pot face mişcare şi pot admira decorul superb de munte de la poalele munţilor Bucegi, Piatra Craiului şi Leaota.

Ştiri pe aceeaşi temă

EcoMarathonul va avea trei curse distincte: una clasică de 42 de kilometri care trebuie terminată în nouă ore de start, un cross de 14 kilometri pentru cei care nu sunt obişnuţi cu distanţele de zeci de kilometri, dar şi cursă pentru copii pe distanţe mai scurte alese în funcţie de vârstă. Startul se dă sâmbătă la ora 9.00 la Moieciu de sus. La star se vor alinia aproape 2000 de participanţi de toate vârstele.

„Prin intermediul EcoMarathon Moieciu de Sus dorim să încurajăm cât mai multă lume să practice alergarea şi mişcarea în aer liber, lucru pe care am reuşit din plin să îl realizam la ediţiile anterioare, numărul participanţilor dublându-se . Puncte de interes de pe traseul maratonului sunt: Satul Moieciu de Sus, Cheile Grădiştei, Satul Fundata, peisajele către masivul Piatra Craiului, Bucegi şi Leaota, valea Popii, Poiana Gutanu, Vârful Bisericuţa“, au anunţat organizatorii.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: