Oferta de pe piaţă muncii depăşeşte cu mult cererea, iar alegerea unui angajator nu se mai face ţinând cont doar de pachetul salarial. Cei care cunosc o limbă străină mai rară şi deţin competenţe digitale au o gamă largă de opţiuni atunci când vine vorba de alegerea unui job. Sunt foarte multe companii care se întrec în oferirea de beneficii tot mai avantajoase, dar un criteriu care contează tot mai mult pentru candidaţi este cel al mediului de lucru. Acesta cuprinde, de la relaţiile cu colegii şi superiorii, până la cultura organizaţională, oportunităţile de avansare şi flexibilitatea programului. Accenture, lider global în domeniul serviciilor profesionale, este una dintre companiile care a înţeles acest lucru şi investeşte constant în bunăstarea angajaţilor, astfel încât aceştia să se dezvolte profesional şi personal. Faptul că Accenture pune angajaţii pe primul loc este demonstrat de numeroasele distincţii primite de-a lungul anilor. Accenture a fost inclusă timp de patru ani în topul Refinitiv al celor mai diverse şi incluzive companii, iar în ultimii doi ani s-a clasat pe prima poziţie. Compania se află de 11 ani consecutiv în topul Fortune 100 Cele mai bune companii pentru care să lucrezi, iar pe plan local, anul acesta, s-a clasat pe primul loc la categoria Business Process Services în topul Celor mai doriţi angajatori în 2019, realizat de Catalyst Solutions.

Accenture se află în avangarda transformării digitale şi deserveşte 6.000 de clienţi din domenii precum financiar, tehnologie, sănătate, energie, comunicaţii, publicitate, logistică, asigurări, retail, etc. Să lucrezi pentru o companie precum Accenture înseamnă să contribui la dezvoltarea de soluţii pentru viitor în cele mai diverse domenii. Spre exemplu, Accenture dezvoltă conţinut imersiv şi CGI pentru clienţii săi prin intermediul echipelor deţinute de companie, printre care şi cea care a realizat efectele speciale din serialul Game of Thrones.

Compania este prezentă pe piaţa locală cu patru divizii – Operations, Consulting, Technology şi Industry X.0 – şi are peste 3.000 de angajaţi în şase centre – Bucureşti, Cluj-Napoca, Târgu-Mureş, Iaşi, Timişoara şi Braşov. Cel mai nou centru, Accenture Operations din Braşov, care a fost inaugurat la finele anului 2017 în ansamblul Coresi Business Park, implementează soluţii inteligente care ajută clienţii să prevadă şi să acţioneze asupra schimbărilor care au loc pe piaţă. Echipa Accenture Operations este formată din profesionişti în diverse domenii precum finanţe-contabilitate, resurse umane, achiziţii şi servicii clienţi care au aptitudini şi competenţe lingvistice de nivel avansat şi care lucrează pentru cele mai mari 100 companii din lume.

În prezent, echipa Operations din Braşov lucrează pe procese de resurse umane, finanţe-contabilitate şi servicii clienţi şi interacţionează cu clienţi din ţările europene vorbitoare de limba germană precum Germania, Austria şi Elveţia. Compania oferă posturi în aceste domenii persoanelor din Braşov. Dacă vorbeşti fluent limbile germană şi engleză şi eşti dispus să înveţi despre culturi noi, să experimentezi aplicaţii şi tehnologii noi, accesează Accenture.ro/Brasov