Zeci de şoferi au rămas fără permise pentru că au ignorat culoarea roşie a semaforului

Zeci de şoferi au rămas fără permise pentru că au ignorat
culoarea roşie a semaforului

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii brăileni au continuat să monitorizeze şoferii care tranzitează DN 2B, în zona podului situat în apropierea intersecţiei cu şoseaua Buzăului, în special pentru depăşirea coloanei oprite la semafor şi nerespectarea culorii roşii a acestuia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 1 august, în intervalul orar 10,00-12,00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi Biroului  Ordine Publică Brăila au organizat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea nerespectării normelor legale privind depăşirea şi nerespectarea culorii roşii a semaforului din zona podului aflat în reabilitare de pe DN 2B, situat în apropierea intersecţiei cu şoseaua Buzăului.

”Cu această ocazie, poliţiştii au constatat 32 de contravenţii, aplicând sancţiuni în valoare totală de 14.500 de lei, dintre care 18 pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului şi 14 pentru depăşirea coloanei oprite la semafor”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării permisele de conducere a 20 de conducători auto.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările