Reţea de hoţi destructurată de poliţişti. Bunurile furate, în valoare de 25.000 de lei, au fost recuperate de la cumpărători

Reţea de hoţi destructurată de poliţişti. Bunurile furate, în valoare
de 25.000 de lei, au fost recuperate de la cumpărători

Foto: arhivă Adevărul

Patru tineri, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 24 de ani, sunt cercetaţi pentru furt calificat după ce au pătruns prin efracţie în sediile a patru firme, de unde au furat aparate electrocasnice, scule electrice, unelte de construcţie şi cabluri electrice de zeci de mii de lei.

Vineri, 14 februarie, poliţiştii din cadrul Secţiilor 1 şi 2 Poliţie Rurală Brăila, împreună cu cei ai Biroului de Proximitate, au efectuat şase percheziţii pe raza localităţii Chiscani, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost găsite mai multe bunuri ce ar proveni din comiterea unor infracţiuni de furt.  Cu această ocazie, persoanele suspectate de comiterea infracţiunilor au fost conduse la sediul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila pentru cercetări.

”În luna februarie 2020, cei patru tineri, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 24 de ani, din localitatea Chişcani, ar fi pătruns, prin efracţie, în incinta a 4 societăţi comerciale, situate pe Platforma Industrială Chişcani, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, precum: aparate electrocasnice, scule electrice, unelte de construcţie, cabluri electrice”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Bunurile sustrase, în valoare totală de 25.000 de lei, au fost recuperate în totalitate de poliţişti de la diferiţi cumpărători din municipiul Brăila şi satul Chiscani. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz pentru furt calificat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările