Brăila tinde să devină oraşul gropilor. Primăria întârzie reparaţiile, din cauza ploilor

Brăila tinde să devină oraşul gropilor. Primăria întârzie reparaţiile, din cauza ploilor

FOTO Florentin Coman

Gropile se înmulţesc pe carosabilul străzilor brăilene, de la o zi la alta, în proporţie geometrică, însă Primăria întârzie reparaţiile, justificându-se că vremea ploioasă nu permite efectuarea asfaltărilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Artere intens circulate din municipiul Brăila, cum ar fi Calea Galaţi, Str. 1 Decembrie 1918, Şos. Baldovineşti sau Str. Industriei au devenit aproape impracticabile din cauza găurilor din asfalt care nu sunt doar multe şi aproape imposibil de ocolit ci sunt şi foarte adânci, reprezentând un adevărat pericol pentru suspensiile autovehiculelor.

"Avem deja o evidenţă parţială a spărturilor din carosabil. În o zi, maxim două, finalizăm inventarierea acestora, apoi va fi pornită staţia de asfalt, în vederea reparaţiilor. Vom începe pe Calea Galaţi, apoi ne vom axa pe şoseaua de centură, atât pe porţiunea din zona Grădinii Zoologice, cât şi pe cea dinspre Galaţi, din zona fostului FNC. Important este să nu plouă, ca să putem face asfaltările", ne-a spus Vasile Trandafir, funcţionarul din cadrul Primăriei responsabil cu administrarea străzilor din municipiu.

Din păcate, vremea este ploioasă la Brăila, iar meteorologii anunţă că precipitaţiile vor continua şi în perioada următoare, pe fondul unei răciri a vremii care va face ca ploile să se transforme în lapoviţă şi ninsoare.

Reprezentantul Primăriei a precizat că, după ce starea vremii o va permite, într-o primă etapă a reparaţiilor vor fi vizate străzile cele mai intens circulate. Va urma, spre sfârşitul lunii martie, şi o a doua etapă, în care vor fi reparate străzile mai periferice.

Cititi si

Singurul drum spre cea mai mare exploataţie agricolă din Europa, din Insula Mare a Brăilei, ciuruit de cratere adânci de aproape un metru

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările