Apartamentul unui bloc din Brăila s-a făcut scrum. Incendiul ar fi fost provocat de un aspirator defect

Apartamentul unui bloc din Brăila s-a făcut scrum. Incendiul ar fi fost provocat de un aspirator defect

Apartamentul a fost distrus aproape în totalitate   FOTO adevarul.ro

Locatarii blocului 21, situat pe Str. Grigore Alexandrescu, cartier Viziru, s-au panicat în această dimineaţă, după ce de la balconul unui apartament situat la etajul 4 au început să iasă flăcări şi un un fum dens. Apartamentul respectiv a fost distrus aproape în totalitate de un incendiu provocat, cel mai probabil, de un scurt circuit electric. Proprietara, o tânără de 30 de ani, a reuşit să se salveze, însă câinele său a murit asfixiat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Focul a izbucnit în jurul orei 10.30. O vânzătoare de la un magazin situat vizavi de balconul apartamentului a observat fumul gros care ieşea pe una dintre ferestre şi a alertat pompierii, la numărul de urgenţă 112. Un echipaj al Detaşamentului 1 Pompieri Brăila s-a deplasat la faţa locului şi a reuşit să stingă în timp relativ scurt flăcările. Incendiul a fost, însă, suficient de puternic încât să distrugă în totalitate bucătărila apartamentului. Fumul degajat, dar şi apa folosită la stingere de pompieri au provocat degradarea puternică a celorlalte încăperi.

Vecinii care au asistat la incident spun că proprietara, o tânără de circa 30 de ani, a reuşit să se salveze, ieşind la timp din apartament. Tânăra a primit asistenţă medicală de la echipajul u8nei Ambulanţe sosite la faţa locului. Câinele său de companie a rămas înauntru şi a murit, din cauza intoxicaţiei cu fum.

Din câte se pare, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit produs de un aspirator electric. Cauza exactă a sinistrului va fi stabilită de pompieri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările