Violatorul evadat acum două zile şi-a găsit sfârşitul. A murit la numai o zi după ce-a fost prins de oamenii legii

Violatorul evadat acum două zile şi-a găsit sfârşitul. A murit la numai o zi după ce-a fost prins de oamenii legii

Deţinutul s-a sinucis în Penitenciarul Botoşani FOTO botosaninews

Deţinutul care a evadat zilele trecute în timp ce se afla într-o permisie de 24 de ore şi-a pus capăt zilelor. Gândurile negre i-au venit după ce a fost prins de poliţişti şi adus înapoi în Penitenciar. Joi dimineaţă a fost găsit spânzurat în celulă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deţinutul care a evadat în urmă cu două zile din Penitenciarul Botoşani şi-a pus capăt zilelor chiar după ce a fost prins şi adus înapoi în puşcărie. Acesta era condamnat pentru viol şi urma să fie eliberat condiţionat. A beneficiat de o permisie de 24 de ore, timp în care ar fi încercat să-şi bată nevasta şi nu s-a mai întors la apel.

Ştreang confecţionat dintr-o eşarfă

Deţinutul botoşănean avea 42 de ani şi ispăşea o pedeapsă de 15 ani pentru viol. Reuşise să facă 9 ani de puşcărie şi urma să fie eliberat condiţionat în vara lui 2019. Având în vedere orele de muncă cumulate acesta a primit în urmă cu aproximativ două zile, o permisie de 24 de ore. S-a dus acasă la Ripiceni însă nu a revenit la ora stabilită. 

A fost dat în urmărire şi găsit abia a doua zi în cimitirul din localitate. A fost adus înapoi în puşcărie. În noaptea de miercuri spre joi acesta şi-a pus însă capăt zilelor. Se afla singur în celulă, în carantină, şi se pare, cu ajutorul unui accesoriu vestimentar s-a spânzurat de gratiile celulei. Acesta nu ar fi suportat ideea că nu va fi eliberat condiţionat şi mai mult decât atât se preconiza că va fi cercetat disciplinar.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: