Sfârşitul tragic al unei femei abuzate. A fost bătută groaznic de două ori în 48 de ore

Sfârşitul tragic al unei femei abuzate. A fost bătută groaznic de două ori în 48 de ore

Bărbatul a fost reţinut de Poliţie FOTO Adevărul

Un cioban de 43 de ani din judeţul Botoşani a fost trimis în judecată  după ce şi-a omorât în bătaie concubina. Din primele cercetări s-a constatat că botoşăneanul şi-a bătut victima grav, de două ori în numai 48 de ore.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat de 43 de ani din comuna Rădăuţi Prut, judeţul Botoşani a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv după ce şi-a omorât în bătaie iubita. Incidentul a avut loc la sfârşitul lunii aprilie. În decurs de 48 de ore, botoşăneanul şi-a snopit în bătaie concubina de două ori. Ultima agresiune, deosebit de brutală i-a fost fatală femeii. 

Totul a început de la o serie de neînţelegeri, tranşate de bărbat cu pumnii şi picioarele. După prima bătaie, femeia a fost rănită destul de serios. În loc să o cruţe, după numai o zi, la o stână, unde se pare lucra ca cioban, bărbatul şi-a mai bătut odată concubina. De aceea dată mult mai sălbatic, folosind şi tot felul de obiecte contondente. Din cauza leziunilor suferite, femeia a decedat.  

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările