Sfârşit cumplit pentru un muncitor: a murit zdrobit între un camion şi o macara

Sfârşit cumplit pentru un muncitor: a murit zdrobit între un camion şi o macara

Medicii nu au mai putu face nimic pentru bărbatul zdrobit de utilaje

Un muncitor botoşănean a murit strivit de două utilaje. Decesul a survenit pe loc, trupul fiind zdrobit de o macare şi un camion. Muncitorul ar fi intervenit în timp ce maşinile făceau maneve şi nu a fost văzut de şoferul camionului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi la prânz în localitatea Nicolae Bălcescu din judeţul Botoşani a avut loc un accident de muncă mortal. Mai precis un muncitor a fost zdrobit între două utilaje care efectuau manevre. Bărbatul a murit pe loc. 

Poliţiştii veniţi la faţa locului au început cercetările. Muncitorul ucis avea 40 de ani şi era din oraşul Flămânzi. Acesta lucra la o firmă de construcţii ce făcea lucrări la Liceul Tehnologic ”Nicolae Bălcescu”.  Se pare că muncitorul a intervenit între două utilaje, un camion care dădea cu spatele şi o macara. 

Se bănuieşte că şoferul camionului nu l-a observat bărbatul de 40 de ani se strecura printre cele două utilaje, a dat cu spatele şi l-a prins ca într-o menghină între remorcă şi o macara staţionată.

 În urma presiunii uriaşe, muncitorul a murit pe loc. Angajaţii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă sosiţi la faţa locului au venit să constate doar decesul. Victima a suferit o hemoragie bilaterală şi traumatism cranio-cerebral grav.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările