Sediul PSD din Botoşani a fost vandalizat. Ce mesaj obscen au găsit scris pe zidurile clădirii membrii de partid cu o zi înaintea alegerilor

Sediul PSD din Botoşani a fost vandalizat. Ce mesaj obscen au găsit scris pe zidurile clădirii membrii de partid cu o zi înaintea alegerilor

Mesajele scrise pe sediul PSD din Botoşani FOTO mediafax.ro

Sediul PSD din municipiul Botoşani a fost vandalizat noaptea trecută, pereţii clădirii fiind inscripţionaţi cu injurii la adresa partidului. Şefii filialei PSD din Botoşani au anunţat Poliţia şi pun totul pe seama opoziţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

În noaptea de vineri spre sâmbătă, sediul PSD, o clădire monument istoric din centrul oraşului, a fost vandalizată. Mai precis, pe toate cele patru laturi ale clădirii au fost scrise cu spray-ul cu vopsea injurii la adresa PSD.

Mesajele injurioase au fost descoperite a doua zi dimineaţă de către membrii partidului. Şefii filialei judeţene PSD, cred că este vorba de o încercare de intimidare din partea opoziţiei.

”Este un gest de intimidare, cu o zi înaintea alegerilor”, spune senatorul Doina Federovici, şeful PSD Botoşani.

De altfel, a fost sesizată Poliţia, însă deocamdată autorii nu au fost identificaţi. Membrii PSD au fost convocaţi de urgenţă să şteargă înjurăturile şi să văruiască pereţii. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: