VIDEO Scene incredibile pe un drum naţional. Cum a ajuns o femeie să blocheze traficul aproape 30 de minute

VIDEO Scene incredibile pe un drum naţional. Cum a ajuns o femeie să blocheze traficul aproape 30 de minute

O botoşăneancă se rostogolea pe stradă FOTO btonline

O femeie de 50 de ani din Botoşani a blocat traficul pe un drum naţional. Botoşăneanca s-a aruncat efectiv pe carosabil şi se rostogolea pe mijlocul şoselei. Era să fie ucisă în repetate rânduri de şoferii care o vedeau în ultima clipă şi evitau impactul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ieri pe un drum naţional din Botoşani au avut loc scene incredibile. O femeie de 50 de ani se rostogolea pe mijlocul şoselei printre maşini. Câţiva şoferi au evitat-o la milimetru. 

Drum judeţean blocat de o femeie cu probleme psihice
   
Incidentul a avut loc pe drumul Botoşani-Ştefăneşti, în dreptul intersceţiei cu drumul judeţean care duce la Suliţa. Femeia s-a aruncat efectiv pe mijlocul drumului şi a început să se rostogolească pe şosea, deşi este un sector foarte tranzitat de maşini. 
 
De altfel botoşăneanca a fost de câteva ori la un pas de moarte, fiind observată în ultima clipă de şoferi. Tot spectacolul a durat aproape o jumătate de oră, când cineva a sunat la 112. Femeia a fost luată de o ambulanţă SMURD şi dusă de urgenţă la spital. Se bănuieşte că ar avea probleme psihice. 
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: