VIDEO Un bărbat cu grave probleme de comportament are permis de conducere şi este taximetrist: „Diavolul a vrut să f** o femeie ca el să se nască din mine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suceveanul Marius Aluncăriţei a declarat pentru „Adevărul“ că soţia sa a fost ameninţată de un taximetrist care i-a spus că-i va da foc. Cu o altă ocazie, respectivul şofer de taxi a fost filmat în timp ce-i spunea unui coleg că este nemuritor şi că în viitor va arăta precum „criminalul meu care mi-a luat viaţa în Univers”.

Marius Aluncăriţei a declarat că soţia sa s-a urcat în taxi-ul cu indicativul S149 în staţia de lângă Casa de Cultură a muncipiului Suceava. „Nici bine nu s-a suit că şoferul a început să delireze. I-a spus că-i urmărit, că-l caută să-l omoare şi a întrebat-o dacă-l apără. Ea nu l-a băgat în seamă prea tare. I-a spus că trebuie să-l apere soţia lui. După care a început să o înjure şi să o ameninţe că-i dă foc. Că ea este venită pe Pământ ca să se înmulţească”, a relatat tânărul de 32 de ani.

Când maşina a ajuns în zona sensului giratoriu din apropierea Casei de Cultură, şoferul a încetinit, iar tânăra a sărit din autoturism şi a fugit. Din păcate, în ziua respectivă nu a depus o plângere la Poliţie. 

I-a povestit însă soţului său experienţa traumatizantă prin care a trecut. Bărbatul s-a interesat cine este taximetristul şi a aflat de la colegii acestuia că are grave devieri de comportament.

Imagine indisponibilă

Marius Aluncăriţei, soţul femeii ameninţate. FOTO: Oana Şlemco

Culmea este că taximetristul în cauză a fost făcut "vedetă" pe internet de colegii şi clienţii săi în timp ce spunea tot felul de lucruri care demonstrează că are probleme de sănătate, însă nicio autoritate a statului cu atribuţii în domeniu nu s-a sesizat ca să ia măsuri. Primele înregistrări au apărut acum doi ani. 

Într-o filmare apare spunându-i unui client că diavolul a vrut să f** o femeie ca el să se nască din mine”

Într-o altă înregistrare spune că este „Florintinel original, fiu de Dumnezeu, este etern, nu moare niciodată”. „Ai să te convingi, tu ai să fii bătrân, eu am să arăt la fel. Voi avea altă m*** M*** criminalului meu, care mi-a luat viaţa în univers. Voi vă reîncarnaţi. Eu sunt fiu de Dumnezeu”, a arătat taximetristul.

Şoferul îşi preia clienţii doar de la stradă, nu are staţie, şi nici aplicaţia de taxi. Preferă să stea în staţiile de la Casa de Cultură şi de la Policlinică şi devine agresiv doar cu femeile.

După ce filmuleţele au ajuns în spaţiul public, şi alte persoane au spus că au fost hărţuite sau ameninţate de individ. 

„Povestea cu sau despre acest domn este veche de câţiva ani ... din câte ştiu s-au făcut mai multe sezisări la poliţie despre acest personaj. Oare de ce nu s-au luat măsuri pâna acum? Bună intrebare ... ”, a scris Mădălina Camilar.

 „Mi-l amintesc perfect..M-a întrebat şi pe mine ce părere am despre suprimarea vieţii unui om..L-am anunţat atunci că tocmai am ajuns acasa şi ca am un caine fioros în curte”, a scris Claudia Reuţ.

 Abia joi, 1 august, la insistenţele reporterului "Adevărul", viceprimarul Lucian Harşovschi a declarat că serviciul de specialitate din Primăria Suceava i-a cerut taximetristului să repete testul psihologic, dar şoferul nu s-a conformat. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, îi îndeamnă pe suceveni să depună sesizări împotriva taximetrismului. 

„Am luat act de informaţiile transmise în spaţiul public şi au fost dispuse măsuri de verificare. Ne dorim foarte mult să beneficiem de colaborarea tuturor pentru a stabili situaţii conforme cu realitatea. Avem toată disponibilitatea să ascultăm, să sprijinim, să documentăm şi să rezolvăm situaţii care sunt de competenţa noastră şi să generam împreună un sentiment sporit de siguranta publică. Tocmai de aceea îi rugăm pe toţi cei care pot oferi date concrete şi reale privind situaţii de risc infracţional sau victimal sa nu ezite sa ni le aducă la cunoştinţă prin sesizări directe la sediul Poliţiei Municipiului Suceava, sediul IPJ Suceava sau prin posta electronica la adresele de e-mail publicate pe site-ul oficial al instituţiei noastre”, a declarat Epureanu.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite