Poliţiştii botoşeneni de la Rutieră, acuzaţi că au luat şpagă, se întorc la muncă. Magistraţii i-au eliberat din arest

Poliţiştii botoşeneni de la Rutieră, acuzaţi că au luat şpagă, se întorc la muncă. Magistraţii i-au eliberat din arest

Poliţştii din Botoşani au fost ridicaţi de DNA şi DGA pentru luare de mită FOTO botosaneanul.ro

Magistraţii suceveni au decis eliberarea tuturor poliţiştilor rutieri din Botoşani acuzaţi de DNA că au luat şpagă de la şoferi. Aceştia se află sub control judiciar şi se întorc la muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Decizie neaşteptată a magistraţilor de la Suceava în cazul celor opt poliţişti rutieri arestaţi după o descindere DNA la Serviciul de Poliţie Rutieră Botoşani. Poliţiştii sunt acuzaţi de luare de mită şi de abuz în serviciu iar prima instanţă a hotărât ca aceştia să fie arestaţi pentru o perioadă de 30 de zile. Toţi poliţiştii acuzaţi au contestat decizia iar cauza a fost judecată de Curtea de Apel Suceava. 

În ciuda hotărârii luate de prima instanţă, magistraţii de la Curtea de Apel Suceava au acceptat contestaţiile poliţiştilor şi au anulat măsura arestării pentru 30 de zile. În schimb cei opt poliţişti de la rutieră sunt plasaţi sub control judiciar pentru 25 de zile. Mai mult decât atât aceştia se vor întoarce la muncă. Cel mai probabil nu într-un sector operativ spune botosaneanul.ro.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările