Pădurea în care creşte cannabis. „Minunea” s-a întâmplat la Rădăuţi-Prut iar poliţiştii bănuiesc că este o plantaţie ilegală

Pădurea în care creşte cannabis. „Minunea” s-a întâmplat la Rădăuţi-Prut iar poliţiştii bănuiesc că este o plantaţie ilegală

În mijlocul unei păduri din judeţul Botoşani a fost descoperită o adevărată plantaţie de cannabis. Mai mult decât atât plantele au ajuns să se înmulţească de la sine. Poliţiştii nu au găsit încă persoane care să le fi plantat.

Ştiri pe aceeaşi temă

La Botoşani cannabisul poate fi găsit şi în pădure. Cel puţin l aceată concluzie au ajuns şi poliţiştii botoşăneni, care au găsit în pădurea de la Rădăuţi Prut o poiană plină cu plante din care se fac drogurile. 

Oamenii legii au recoltat nu mai puţin de 18 kilograme de cannabis, după ce au tăiat plantele. În urma analizelor de laborator s-a constatat că într-adevăr provin din categoria plantelor interzise. 

Iniţial au avut loc cercetări, bănuindu-se din start că în pădure a fost amenajată o adevărată plantaţie, ascunsă de ochii lumii. 

A fost conturat un cerc de suspecţi, din care ar face parte trei tineri din Rădăuţi Prut cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, precizează publicaţia botosaninews.ro. Poliţiştii nu au avut însă probe să-i acuze, iar cazul a fost clasat arată aceeaiaşi publicaţie.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările