Ninsoarea dă bătăi de cap şoferilor în nordul extrem al României. O maşină s-a răsturnat cu roţile în sus pe mijlocul drumului

Ninsoarea dă bătăi de cap şoferilor în nordul extrem al României. O maşină s-a răsturnat cu roţile în sus pe mijlocul drumului

O autoutilitară s-a răsturnat cu roţile în sus pe mijlocul drumului FOTO Radar Botosani Oficial

A început să ningă şi la Botoşani. Încă de la primele ore ale dimineţii zăpada s-a aşternut pe tot cuprinsul judeţului. De câteva ore bune ninge încontinuu iar şoferii încep să aibă probleme pe şosele. Mai precis, o autoutilitară s-a răsturnat la ieşirea din oraş.

Ştiri pe aceeaşi temă

În judeţul Botoşani a început să ningă încă din timpul nopţii. De ore bune ninge fără oprire iar zăpada începe să se depună. Au fost deja înregistrate şi primele probleme pe şosele. Mai precis, la ieşirea din oraş, prin bariera Suliţa, în apropierea pădurii de la Rediu, o autoutilitară s-a răsturnat pe mijlocul drumului. 

Accidentul a avut loc într-o curbă din cauza drumului acoperit cu zăpadă. Alte accidente minore au avut loc şi în alte zone din judeţ dar fără victime sau pagube însemnate. În general toate incidentele rutiere au avut loc din cauza neadaptării vitezei la condiţiile meteorologice. 

De altfel şoferii s-au plâns că şoselele sunt alunecoase şi se circulă foarte greu. Drumarii au intervenit încă de astăzi noapte iar autorităţile îi sfătuiesc pe şoferi să-şi echipeze corespunzător maşinile înainte de a pleca la drum, în special cu anvelope de iarnă.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările