Motivul şocant pentru care o copilă de 14 ani s-a sinucis. „I se cerea până la sacrificiul suprem“

Motivul şocant pentru care o copilă de 14 ani s-a sinucis. „I se cerea până la sacrificiul suprem“

Un echipaj SMURD a intervenit, dar fără succes FOTO botosaneanul.ro

O copilă de 14 ani din Coţuşca, judeţul Botoşani, s-a spânzurat într-un grajd din curtea casei. Autorităţile locale mărturisesc că aceasta juca un joc periculos pe internet. Părinţii adolescentei erau plecaţi în străinătate.

Ştiri pe aceeaşi temă

O copilă de numai 14 ani din comuna Coţuşca, judeţul Botoşani, a avut parte de un sfârşit tragic. Adolescenta şi-a pus capăt zilelor în grajdul din spatele casei. Totul s-a întâmplat în satul Cotu Miculinţi, comuna Coţuşca, o comunitate izolată. Copila stătea acasă doar cu fratele mai mare, ambii părinţi fiind plecaţi la muncă în străinătate. Duminică, fata a dispărut. Fratele acesteia a căutat-o pe la prieteni, prin sat, fără niciun rezultate. La un moment dat, a ajuns însă şi în grajdul din spatele casei şi acolo a făcut o descoperire înfiorătoare.

Trupul neînsufleţit al surorii sale atârna spânzurat de un ştreang improvizat. Adolescenta şi-a pus capăt zilelor, spun autorităţile locale, din cauza unui joc pe internet care cerea sacrificiul suprem. ”Din ce am înţeles, juca un joc pe internet în care i se cerea până la sacrificiul suprem”, a declarat pentru botosaninews.ro, primarul comunei Coţuşca. În cauză poliţiştii efectuează cercetări.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările