Motivul halucinant pentru care a evadat un violator din România. A fost găsit ulterior în cimitirul satului natal

Motivul halucinant pentru care a evadat un violator din România. A fost găsit ulterior în cimitirul satului natal

Evadatul a fost adus din nou în Penitenciar FOTO Adevărul

Un deţinut din Penitenciarul Botoşani care a primit o permisie de 24 de ore nu s-a mai întors la apel. Acesta a evadat, spun localnicii din satul său natal, pentru a-şi bate soţia. A fost găsit de echipele speciale trimise pe urmele sale într-un cimitir. Deţinutul era închis pentru viol.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un deţinut din Penitenciarul Botoşani condamnat la 15 ani pentru viol a primit o permisie din partea închisorii pentru zilele de muncă efectuate. Mai precis, acesta a executat deja 9 ani de pedeapsă şi a fost lăsat 24 de ore, acasă în satul Ripiceni pentru a-şi vedea fata şi soţia.

 
 Deţinutul a fost folosit acest timp, spun localnicii din sat, într-un mod mai puţin ortodox. După ce şi-a văzut fiica, acesta a încălcat termenul permisie, pentru că şi-ar fi dorit în mod deosebit să-şi bată nevasta. Nu se ştiu motivele exacte, la mijloc fiind bănuită o răzbunare. În orice caz, după aceea, deţinutul s-a scuns în cimitirul din localitate.
 
 A fost găsit de oamenii legii şi de echipele speciale trimise pe urmele sale şi adus înapoi în Penitenciar. Cel mai probabil acest incident va duce la amânarea eliberării sale condiţionate programate în vara lui 2019.  Bărbatul a fost condamnat la 15 ani pentru viol şi a executat 9 ani din pedeapsă.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: