Moarte în condiţii bizare după o partidă de sex forţat. Cum a sfârşit o femeie de 44 de ani

Moarte în condiţii bizare după o partidă de sex forţat. Cum a sfârşit o femeie de 44 de ani

Femeia a murit în condiţii suspecte FOTO botosaneanul.ro

O femeie de 44 de ani, dintr-un sat botoşănean, a murit în condiţii bizare. Concubinul acesteia mărturiseşte că şi-ar fi găsit sfârşitul după ce ar fi fost violată de un alt bărbat. Cazul ridică însă multe semne de întrebare.

Un caz bizar a avut loc în noaptea dintre duminică spre luni în satul Dracşani din judeţul Botoşani. Un localnic a reclamat la Poliţie că nevasta i-a murit după o partidă de sex cu un alt bărbat. Mai precis acesta mărturiseşte că partenera sa de viaţă ar fi fost violată. Săteanul le-a spus poliţiştilor că atunci când s-a întors acasă a auzit zgomote în cameră, iar atunci când a intrat şi-a găsit concubina violată de un alt bărbat. 

Fără să intervină, acesta a fugit la Poliţie. Când s-a întors acasă şi-a găsit iubita dezbrăcată şi moartă. Un echipaj de la Ambulanţă a încercat să-i acorde primul ajutor, dar fără niciun rezultat. În cele din urmă a fost declarat decesul, iar poliţiştii au început o anchetă în acest caz care ridică multe semne de întrebare. 


Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările