Incident grav într-o şcoală din nordul ţării. Un profesor a fost bătut în timpul orei de doi elevi de gimnaziu

Incident grav într-o şcoală din nordul ţării. Un profesor a fost bătut în timpul orei de doi elevi de gimnaziu

Profesorul ar fi încercat să-l trimită pe elev în bancă dar ar fi fost bătut FOTO botosaneanul.ro

Un profesor botoşănean de la liceul tehnologic Todireni a fost bătut în timpul orei de un elev de clasa a VIII-a şi unul de clasa a VI-a. Incidentul a fost confirmat de Inspectoratul Şcolar din Botoşani. Profesorul s-ar fi ales cu ochiul vânăt.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un incident deosebit de grav a avut loc miercuri la Liceul Tehnologic din Todireni. Un profesor de geografie a fost bătut de doi elevi de gimnaziu chiar în timpul orelor.

Cu ochiul vânăt după o discuţie cu un elev de clasa a VIII-a
 
Incidentul a avut loc miercuri, chiar la începutul orei de geografie. Profesorul, un cadru didactic tânăr, a intrat în clasă şi l-ar fi găsit pe un elev de clasa a VIII-a la catedră. Profesorul ar fi încercat să-l trimită la loc în bancă pentru a începe ora, dar elevul a ripostat şi l-a bătut pe profesor. O altă variată arată că elevul ar fi fost nemulţumit de o remarcă a profesorului şi s-ar fi dus direct la catedră pentru a-i aplica o corecţie. 

După ce, şcolarul de clasa a VIII-a  i-a dat o palmă profesorului, a intrat în clasă, în timpul orei şi un elev de clasa a VI-a, prieten al primul agresor. I-a tras scaunul profesorului şi i-a aplicat şi o lovitură. În urma incidentului profesorul s-ar fi ales cu ochiul vânăt. În momentul de faţă are loc o anchetă pentru a se stabili exact cum s-a întâmplat totul.  Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar confirmă incidentul de la Todireni dar continuă cercetările pentru a vedea cum au stat lucrurile.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările