Un profesor de sport şi prietenul său au murit intoxicaţi într-un garaj. Soţiile lor au avut nevoie de îngrijiri medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii au făcut un altar în faţa sălii de sport de la Colegiul Tehnic „Unirea” Paşcani FOTO Iulia Ciuhu
Elevii au făcut un altar în faţa sălii de sport de la Colegiul Tehnic „Unirea” Paşcani FOTO Iulia Ciuhu

Profesorul de sport şi prietenul său au murit intoxicaţi într-un garaj încălzit cu o instalaţie improvizată. Elevii cadrului didactic au ţinut astăzi un moment de reculegere în memoria acestuia.

Doi bărbaţi din Paşcani au murit joi noaptea, 29 martie, intoxicaţi cu monoxid de carbon. Vasile Sofron în vârstă de 62 de ani, profesor de sport la Colegiul Tehnic „Unirea” din Paşcani, şi prietenul său Viorel Pap, în vârstă de 44 de ani, şi-au pierdut viaţa după ce au petrecut câteva ore într-un garaj încălzit cu o instalaţie improvizată. Victimele au fost găsite decedate de soţia lui Viorel Pap, cea care a sunat la 112 şi a cerut ajutor.

Potrivit unor informaţii, în cursul după-amiezii de joi, cei doi bărbaţi s-ar fi întâlnit şi ar fi toaletat nişte arbori, după care s-ar fi retras la un pahar de vin în garajul în care au fost găsiţi decedaţi. Viorel Pap a fost găsit căzut lângă uşa garajului, iar profesorul de sport într-un fotoliu.

morti pascani

La locul solicitării au intervenit mai multe echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Iaşi şi de la SMURD Iaşi care le-au acordat îngrijiri medicale şi le-au transportat la Spitalul Municipal Paşcani pe cele două soţii ale bărbaţilor şi pe soacra unuia dintre ei.

„La locul solicitării au fost găsiţi doi pacienţi decedaţi, cu observaţie de intoxicaţie monoxid de carbon. Iniţial s-a trimis un echipa B de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, iar apoi un echipaj de prim ajutor SMURD şi o ambulanţă cu medic”, a spus Diana Cimpoeşu, medic-şef SMURD Iaşi.

Trupurile celor doi bărbaţi morţi au fost transportate la Institutul de Medicină Legală Iaşi pentru efectuarea necropsiei. Vineri, 30 martie, elevii profesorului Vasile Sofron au ţinut un moment de reculegere în curtea Colegiului Tehnic „Unirea” din Paşcani şi au aprins mai multe lumânări în memoria acestuia.

morti pascani

Citeşte şi:

Şeful Spitalului Paşcani s-a răsturnat cu maşina în timpul gărzii. Medicul-director a declarat peste 170 de gărzi în 2016

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite