Greşeala care i-a băgat după gratii. Cum s-au dat de gol doi hoţi de etnie romă. Au fost prinşi în câteva ore

Greşeala care i-a băgat după gratii. Cum s-au dat de gol doi hoţi de etnie romă. Au fost prinşi în câteva ore

Cei doi tineri au fost arestaţi FOTO botosaninews.ro

Doi bărbaţi de etnie romă s-au dat singuri de gol după ce au furat un telefon. Aceştia şi-au făcut selfi-uri cu gadgetul furat aproape imediat după comiterea infracţiunii. Au fost prinşi în timp record de poliţişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi botoşăneni de etnie romă au fost protagoniştii unei întâmplări tragico-comice. Aceştia s-au dat singuri de gol după ce au furat un telefon scump spune botosaninews.ro. Păţania a avut loc pe o stradă din municipiul Botoşani. 

 
Cei doi, unul de 27 de ani şi celălalt de 20 de ani au văzut un bărbat care avea mâinile ocupate cu o cutie de pizza, dar cu telefonul la vedere într-unul din buzunare. Tinerii au reuşit să se apropie şi să-i fure telefonul. Până s-a dezmeticit păgubitul, hoţii au fugit deja. Bucuroşi că au pus mâna pe un telefon performant cei doi au început să-şi pozeze familia şi să-şi facă selfi-uri. 
 
Nu şi-au dat seama că sistemul telefonului salva totul în cloud, iar cel păgubit a putut să vadă, accesând rapid contul de celălalt telefon, chipurile hoţilor. S-a dus imediat la Poliţie, iar cei doi hoţi au fost prinşi în doar câteva ore. Aceştia au fost condamnaţi la închisoare, fiind de altfel cunoscuţi ca recidivişti.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările