Gătitul a devenit fatal pentru o femeie. Cum a murit în faţa tigăii

Gătitul a devenit fatal pentru o femeie. Cum a murit în faţa tigăii

Ambulanţa a preluat femeia arsă FOTO botosaninews.ro

O femeie din judeţul Botoşani a murit în timp ce făcea mâncare. Femeia a suferit arsuri atât de grave încât nu a mai putut fi salvată de medici.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc joi, în localitatea Todireni. O săteancă de 74 de ani a vrut să facă mâncare la aragazul pe butelie. A pus pe foc o tigaie cu ulei şi a dat drumul gazului din butelie. A întârziat însă aprinderea focului. Lucru care i-a fost fatal. Când în cele din urmă a aprins chibritul şi l-a apropiat de ochiul aragazului, gazul emanat din butelie a aprins şi uleiul din tigaie.

 Lichidul fierbinte a sărit pe faţa şi pieptul femeii producându-i arsuri foarte grave. De la durere şi şoc, femeia a leşinat în faţa aragazului. A fost găsită de fiul acesteia şi a fost anunţată ambulanţa prin 112. Bătrâna a fost dusă de urgenţă la spital dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Poliţia a deschis şi o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza morţii.


Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările