Cum a pus un sătean din nordul Moldovei poliţia pe drumuri fiindcă se plictisea în spital. A reclamat la 112 că este sechestrat

Cum a pus un sătean din nordul Moldovei poliţia pe drumuri fiindcă se plictisea în spital. A reclamat la 112 că este sechestrat

Operatorii 112 şi-au dat seama de unde vine apelul FOTO reporteris.ro

Un bărbat de 44 de ani din Botoşani s-a distrat cu poliţia apelând la 112. Acesta a reclamat că este sechestrat în comuna natală şi are nevoie imediată de ajutor. După ce a refuzat să mai răspundă la telefon, bărbatul a fost în cele din urmă localizat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat de 44 de ani din judeţul Botoşani a pus Poliţia pe drumuri după un apel fals la 112. Inspirat de cazul de la Caracal acesta a anunţat, la sfârşitul săptămânii trecute, prin numărul unic de urgenţă că a fost răpit şi sechestrat în Zlătunoaia, satul său natal. 

Acesta le-a povestit operatorilor 112, mimând o agresiune, că a fost prins de vecinii săi şi închis undeva în casa acestora. Poliţiştii s-au mobilizat şi au plecat către zona respectivă. Contactat ulterior, bărbatul nu a mai răspuns la telefon. 

În acelaşi timp operatorii şi-au dat seama că apelul nu venea de la Zlătunoaia ci de la Spitalul Judeţean ”Mavromati” din municipiul Botoşani. Mai mult decât atât s-a descoperit după numeroase căutări că bărbatul a ajuns cu ambulanţa la spital în urmă cu trei zile. Apelantul a fost găsit în cele din urmă pe secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean. Acesta ar fi explicat că se plictisea în spital şi de aceea a sunat la 112. Pentru gluma proastă a fost amendat cu 500 de lei.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: