Copil de 9 ani tăiat de propriul tată. Micuţul are o rană de 8 centimetri la cap şi a fost dus de urgenţă la spital

Copil de 9 ani tăiat de propriul tată. Micuţul are o rană de 8 centimetri la cap şi a fost dus de urgenţă la spital

Copilul a fost adus de urgenţă la spital FOTO Adevarul

Poliţia a declanşat o anchetă într-un sat botoşănean după ce un copil de 9 ani a fost tăiat cu un cuţit în zona capului. Tatăl copilului este suspectat că şi-ar fi atacat copilul într-un acces de furie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Un copil de 9 ani din comuna Stăuceni a ajuns la spital,cu ambulanţa, marţi seară, cu o tăietură gravă la cap. Mama copilului a fost cea care a sunat la 112 şi ar fi anunţat că micuţul a fost victima unei agresiuni în familie, protagonistul principal fiind tatăl acesteuia. 

 
O poveste dubioasă cu un copil tăiat
 
Marţi seară copilul de 9 ani a fost adus cu ambulanţa la spital, plin de sânge. Avea o tăietură la cap de 8 centimentri. Din primele informaţii, se pare că tatăl copilului a fost cel care, într-un acces de furie, l-ar fi tăiat cu un cuţit. Cel puţin asta anunţase şi mama micuţului în apelul către 112. 

Ulterior însă membrii familiei au negat şi au spus că de fapt copilul a căzut cu capul în cuţit, în timp ce tatăl ţinea obiectul tăietor în mână. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz urmând să se stabilească ce s-a întâmplat cu adevărat. Copilul se află în continuare la spital, sub supraveghere medicală.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: