Clipe de groază pentru o femeie de 38 de ani. A fost agresată sexual în lift

Clipe de groază pentru o femeie de 38 de ani. A fost agresată sexual în lift

Bărbatul a fortat-o pe femeie să rămână în lift FOTO monitorulbt.ro

O botoşăneancă a trăit momente de groază în acest weekend. A fost prinsă şi agresată sexual în liftul blocului în care locuieşte. Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc în municipiul Botoşani, sâmbătă după-amiază. Un tânăr de 29 de ani a urmărit o botoşăneancă de 38 de ani până în scara blocului în care locuieşte. Este vorba de un bloc turn, iar femeia era nevoită să folosească liftul pentru a ajunge la locuinţă. Bărbatul a profitat de neatenţia botoşănencei şi a urcat imediat cu aceasta în lift, blocându-i orice cale de scăpare.

 În lift bărbatul şi-ar fi dat jos pantalonii şi ar fi început să se masturbeze în faţa femeii. Alertaţi de ţipetele disperate ale femeii, au ieşit din apartamente câţiva vecini iar agresorul a luat-o la fugă imediat ce liftul a oprit la primul etaj. Femeia a sunat la 112 iar Poliţiştii l-au găsit în scurt timp pe făptaş. Acesta a fost deja prezentat instanţei de judecată fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: