Botoşani: Au intrat oficial în cursă

Botoşani: Au intrat oficial în cursă

Doar 30 de sportivi s-au înscris în competiţie

Cei trei motociclişti botoşăneni care au decis să participe în campionatul naţional de motociclism viteză sunt înscrişi oficial la etapa de la Serres, după ce au achitat taxa de înscriere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alin Pintilie, Eduard Mihalcu şi Bogdan Bîrlădeanu apar pe site-ul oficial al Romanian Superbike printre ceilalţi 27 de motoclişti ce vor lua startul în prima etapă a campionatului naţional de motoclism viteză.

"Motoclicleta mea este aproape gata, însă nu am avut ocazia până acum să o testez. Încă nu ştiu cum se comportă şi aştept măcar un antrenament la Bacău pentru a o seta. Oricum setările diferă de la circuit la circuit şi vor mai fi modificări în Grecia. La motocileta lui Bogdan Bîrlădeanu încă mai avem de lucru iar Eduard Mihalcu aşteaptă în continuare motocicleta de la mecanicul nostru din Rădăuţi", a declarat Alin Pintilie, fondatorul Aem Racing Team.

În cele 52 de zile rămase până la startul competiţiei, motocicliştii botoşăneni speră ca vremea să le fie favorabilă şi să se poată antrena pe circuitul de carting la Bacău cel puţin de două ori.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările