Bătaie generală între eleve. Şase fete şi-au împărţit pumni şi palme chiar în faţa sediului Poliţiei Locale

Bătaie generală între eleve. Şase fete şi-au împărţit pumni şi palme chiar în faţa sediului Poliţiei Locale

Bătaia a avut loc în faţa Poliţiei Locale FOTO botosaneanul.ro

Şase eleve de liceu şi-au împărţit pumni şi palme chiar în faţa sediului Poliţiei Locale. Conflictul a luat amploare după ce una dintre tinerele implicate şi-a chemat în ajutor un unchiu şi un verişor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bătaie generală între fete de liceu pe o stradă din Botoşani. Incidentul a avut loc miercuri la câţiva paşi de liceul unde învaţă, chiar pe trotuarul din faţa sediului Poliţiei Locale. 

 
Pumni şi palme între fete
 
Nu se ştie de la ce a pornit incidentul dar acesta a degenerat rapid. De la înjurături s-a trecut la palme şi pumni. A fost o bătaie generală la care au participat şase fete de la Liceul cu Program Sportiv, cu vârste între 15 şi 16 ani. Bătaia a luat amploare după ce una dintre tinere şi-a chemat în ajutor unchiul şi verişorul. 

Bărbaţii au venit în trombă cu autoturismul şi au blocat ostentativ şi circulaţia lăsând maşina pe mijlocul drumului.  Bătaia a avut loc chiar în faţa sediului Poliţiei Locale. Mai mulţi poliţşti au venit să le despartă pe fete şi au început să dea şi amenzi. Amendaţi au fost şi bărbaţi veniţi să se amestece în bătaia fetelor. Unul a fost sancţionat pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice iar celălalt pentru parcarea ilegală a maşinii pe loc public. 
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: