Întâmplare de tot râsul în nordul Moldovei. Un tânăr s-a ales cu dosar penal fiindcă şi-a furat propriul cal

Întâmplare de tot râsul în nordul Moldovei. Un tânăr s-a ales cu dosar penal fiindcă şi-a furat propriul cal

Tânărul s-a plimbat călare până în satul vecin FOTO obiectivbr.ro

O situaţie absolut comică a fost înregistrată în judeţul Botoşani. Un tânăr de 20 de ani s-a ales cu dosar penal după ce şi-a furat propriul cal. Tânărul a plecat la plimbare, călare, şi s-a trezit înhăţat de poliţişti pentru furtul animalului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Povestea tragico-comică a avut loc, ieri, în comuna Hlipiceni. Un tânăr de 20 de ani a plecat, călare, cu unul dintre caii familiei la plimbare în Truşeşti, o comună vecină. Ajuns la destinaţie, băiatul s-a trezit înhăţat de poliţişti şi acuzat că şi-a furat calul. Siderat, tânărul le-a predat animalul şi i-a însoţit la secţie. 

Acolo a aflat cum au stat de fapt lucrurile. Tânărul a  plecat la Truşeşti, fără să-şi anunţe familia. A luat calul şi s-a dus, fără să-şi imagineze că ar fi vreo problemă. Mama acestuia ieşind din casă, s-a dus la grajd şi a văzut că lipseşte animalul. 

Fără să stea pe gânduri, a sunat la 112. Poliţiştii de la Secţia Rurală au plecat pe urmele ”hoţului” şi l-au găsit aproape imediat. Deşi este calul familiei şi a mai dus şi animalul la loc în grajd, tânărul s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: