VIDEO „Nu am fost bun la cap, nu mai îmi trebe telefon altu'“- Reacţia amuzantă a unui bistriţean căutat trei ore pe munte, după ce a sunat aiurea la 112

VIDEO „Nu am fost bun la cap, nu mai îmi trebe telefon altu'“- Reacţia amuzantă a unui bistriţean căutat trei ore pe munte, după ce a sunat aiurea la 112

Reacţia bărbatului i-a amuzat până şi pe jandamii care au filmat întreg momentul FOTO: Captură

„Nu am fost bun la cap, nu mai îmi trebe telefon altu`”, a fost reacţia unui bărbat din comuna bistriţeană Tureac când a fost întrebat de jandarmii montani de ce a sunat aiurea la 112 şi i-a pus pe aceştia pe drumuri trei ore pe munte. Bărbatul a fost sancţionat cu 500 de lei pentru „gluma” nesărată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Luni seara, un bărbat de 46 de ani din Tureac a sunat la 112 şi a susţinut că s-a rătăcit în Munţii Bârgăului. Acesta a mai spus că are o leziune la nivelul capului şi că nu se mai poate deplasa. 
 
„Imediat un echipaj de la Jandarmeria Montană din cadrul Postului de Jandarmi Montani Piatra Fântânele, a pornit în căutarea bărbatului, iar după aproximativ trei ore de căutări, oamenii legii şi-au dat seama că au de a face cu un apel fals la 112, deoarece bărbatul nu a fost găsit la locul indicat şi nu mai răspundea la telefonul mobil, sistând astfel căutările. Totuşi marţi  dimineaţa, jandarmii montani s-au deplasat până la locuinţa bărbatului, deoarece nu se afla la prima abatere de acest gen şi l-au găsit acasă pe cel în cauză”, explică Georgeta Căşvan, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean. 
 
Bărbatul a fost amendat cu 500 de lei. Se pare că acesta a mai fost amendat încă de două ori cu câte 500 de lei, pentru fapte similare. 
 
Jandarmii montani l-au întrebat pe bărbat de ce a sunat la 112 deşi nu avea nevoie de ajutor, iar răspunsul acestuia i-a amuzat până şi pe ei: „N-am fost bun la cap şi nu-mi mai trebe telefon altu`. Vă rog frumos să mă iertaţi, nu mai sun niciodată, niciodată nu mai sun. Nici nu-mi mai trebe telefon în viaţa mea, îmi închid telefonul”. 
 

Video: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean

Vă mai recomandăm:

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările