Un militar a ajuns în stare gravă la un spital din Cluj-Napoca, după o banală operaţie de extirpare a hemoroizilor la Bistriţa

Un militar a ajuns în stare gravă la un spital din Cluj-Napoca, după o banală operaţie de extirpare a hemoroizilor la Bistriţa

FOTO: Teodor Constantin

Un tânăr de doar 24 de ani din Bistriţa, militar al Unităţii Militare 01331, se zbate între viaţă şi moarte într-o clinică clujeană, după ce a ajuns pe mâna medicilor bistriţeni pentru o banală operaţie de extirpare a hemoroizilor.


Caporalul s-a internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă săptămâna trecută marţi pentru o operaţie de extirpare a hemoroizilor, recomandată de către medicii militari, în urma unui control anual.

A fost operat joia trecută, însă noaptea care a urmat tânărul a început să se simtă foarte rău, fiind trimis vinerea trecută de urgenţă la Spitalul Militar Cluj-Napoca, după ce prietenii şi colegii au făcut presiuni asupra medicilor bistriţeni.

Diagnosticul medicilor clujeni pe mâna cărora este de la finalul săptămânii trecute este pancreatită acută, aceştia fiind rezervaţi cu privire la evoluţia stării militarului.

Colegii şi prietenii tânărului cer o poziţie publică a conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud cu privire la acest caz.

 De asemenea, apropiaţii militarului le cer bistriţenilor care au grupa de sânge A2 să-l ajute pe tânăr donând sânge la Centrul de Transfuzii din Bistriţa, pe numele Teodor Constantin.

Potrivit prietenilor tânărului starea acestuia este foarte gravă, fiind inconştient şi având nevoie urgentă de sânge.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările