O autospecială a fost incendiată cu un cocktail molotov chiar lângă postul de poliţie dintr-o comună bistriţeană

O autospecială a fost incendiată cu un cocktail molotov chiar lângă postul de poliţie dintr-o comună bistriţeană

O autospecială de poliţie a fost incendiată sâmbătă noaptea la Prundu Bârgăului FOTO: Arhivă/Adevărul

Sâmbătă noaptea, o autospecială a fost incendiată cu ajutorul unui cocktail molotov în comuna Prundu Bârgăului din Bistriţa-Năsăud. Aceasta era parcată chiar lângă postul de poliţie din comună, iar flăcările au fost stinse chiar de către poliţiştii aflaţi la muncă în momentul respectiv.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a petrecut în cursul nopţii de sâmbătă, la ora 1:30. O autospecială parcată lângă postul de poliţie din Prundu Bârgăului, în parcarea instituţiei, a fost incendiată cu ajutorul unui cocktail molotov aruncat pe geamul deschis al autoturismului.
 
Cocktailul molotov, care, se pare, conţinea benzină, a fost aruncat de doi indivizi, care s-au apropiat de autospecială, au aruncat sticla şi au fugit. După aproximativ un minut, un poliţist care locuia în apropiere a sesizat flăcările şi a dat alarma. În postul de poliţie nu se afla nimeni în momentul izbucnirii incendiului. Incendierea a fost surprinsă de camerele de supraveghere. 
 
Din primele informaţii reiese că flăcările nu au apucat să facă pagube importante. Poliţia bistriţeană a început o anchetă în acest caz, preluată ulterior de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud. Inspectoratul de Poliţie Judeţean a confirmat evenimetul, însă a refuzat să dea mai multe informaţii despre acesta. 
 
Acesta este al doilea incident care include un cocktail molotov petrecut în ultimele două zile pe Valea Bârgăului. Vineri noaptea, candidatului UNPR  la Primăria Tiha Bârgăului Dănuţ Resvanţă, i-a luat foc casa. Bărbatul susţine că este vorba despre o mână criminală, focul cuprinzând întreaga casă după ce cineva ar fi aruncat un cocktail molotov pe geamul de la bucătărie. 
 
 

Vă mai recomandăm:

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările