Idei trăsnite la Bistriţa: mere uriaşe, pe post de semn de intrare în municipiu

Idei trăsnite la Bistriţa: mere uriaşe, pe post de semn de intrare în municipiu

FOTO: posteremag.ro

În cadrul unei conferinţe de presă, primarul Ovidiu Creţu a vorbit şi despre merele uriaşe ce urmează a fi amplasate în diferite locaţii din municipiu, înainte de Sărbătorile Pascale. Printre locaţiile unde vor fi amplasate se numără şi intrările în municipiu, marcate în prezent doar prin nişte tăbliţe anoste.

Ştiri pe aceeaşi temă


Tablele anoste care marchează intrarea în municipiu vor fi însoţite începând din luna mai de mere uriaşe. Renumitele mere comandate de municipalitate vor fi amplasate în zona Lama, pe Bulevardul Republicii, dar şi la întrările în oraş, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă primarul Ovidiu Creţu.

Acesta a mai vorbit şi despre cum a încolţit această idee a elementelor de decor urban în formă de mere, sugerând că au cântărit mult atât festivalul de umor „Mărul de Aur” care  se desfăşoară în municipiu,ajuns deja la a XXVIII-a ediţie, dar şi livezile de meri din jurul Bistriţei.

Merele, şase la număr şi o jumătate, vor fi amplasare în oraş înainte de Sărbătorile Pascale, fiind în acest moment în stadiu de : finisaje. Societatea comercială care le-a realizat pe cele 5 comandate de municipalitate a oferit cadou bistriţenilor încă un măr şi o jumătate.

Primăria Bistriţa a alocat pentru mere 21.000 de lei, acestea fiind făcute de către S.C. Eurocompozite, firma care a realizat şi struţii amplasaţi în diferite locaţii din oraş, dar şi oăle pictate, prezente anul trecut în preajma Sărbătorilor Pascale.

De asemenea, anul acesta, la cele 9 ouă gigant comandate anul trecut se mai adaugă trei, pentru care Primăria Bistriţa a alocat 6.000 de lei şi care vor înfrumuseţa oraşul în luna mai şi probabil o parte din aprilie.

 

Vă recomandăm:

FOTOGALERIE Artiştii care renovează scările de bloc istorice din Bucureşti: „Faceţi orice, dar să nu desenaţi graffiti”

FOTO VIDEO Bicicleta, singurul bar din Capitală dedicat bicicliştilor


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările