Documentarul bistriţeanului Vlad Petri, printre filmele româneşti recomandate de unul dintre cele mai importante site-uri de profil

Documentarul bistriţeanului Vlad Petri, printre filmele româneşti recomandate de unul dintre cele mai importante site-uri de profil

Jandarmi la protestele din Piaţa Universităţii FOTO: Vlad Petri

Taste of cinema.com, unul dintre cele mai importante site-uri dedicate cinematografiei a întocmit o listă de filme considerate „esenţiale pentru o introducere în noul val românesc”. Printre filme se numără şi documentarul „Bucureşti, unde eşti?” al bistriţeanului Vlad Petri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Taste of cinema.com a întocmit o listă cu cele mai potrivite filme româneşti menite să ne facă cunoştinţă cu noul val românesc. Pe listă se regăsesc mai multe filme româneşti apreciate de critici, printre care „Patru luni, trei săptămâni şi două zile”, pentru care Cristian Mungiu a obţinut un Palm D`Or sau „Poziţia copilului” al lui Călin Peter Netzer.

Poziţia a şaptea de pe lista celor de la Taste of Cinema este adjudecată de documentarul bistriţeanului Vlad Petri „Bucureşti, unde eşti?”. „Asta e chiar surprinzător”, a fost reacţia lui Vlad Petri, împărtăşită pe pagina sa de Facebook.

Cei de la Taste of Cinema spun despre documentarul lui Vlad Petri că este plin de energie tinerească şi furie. „Bucureşti, unde eşti?” spune povestea protestelor desfăşurate în Piaţa Universităţii din Bucureşti în perioada 2012-2013.Vă mai recomandăm:

VIDEO „Bucureşti, unde eşti?“, filmul protestelor din Piaţa Universităţii, de vineri în cinematografe

Un mesaj „intim” de iubire scrijelit pe un perete din Bistriţa a devenit viral pe Interne

 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările