Doar studiul pentru pârtia de schi de pe Valea Bârgăului înghite bani de-o garsonieră

Doar studiul pentru pârtia de schi de pe Valea Bârgăului înghite bani de-o garsonieră

Pârtia de schi ar urma să se amenajeze la Colibiţa FOTO: Adevărul/Arhivă

Cu banii cu care ai achiziţiona o garsonieră, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Turism în Bistriţa-Năsăud” va realiza studiul de fezabilitate pentru pârtia de schi de pe Valea Bârgăului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Studiul de fezabilitate pentru pârtia de schi de pe Valea Bârgăului va scoate din vistieria Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Turism în Bistriţa-Năsăud” peste 35.000 de euro.

La această investiţie vor contribui toţi membrii asociaţiei şi anume Consiliul Judeţean şi primăriile comunelor Bistriţa-Bârgăului, Cetate, Dumitriţa, Prundu Bârgăului, Josenii Bârgăului, Tiha Bârgăului şi Livezile.

Pârtia de schi ar urma să se amenajeze la Colibiţa şi s-ar întinde pe 13,8 kilometri. Aceasta va avea o parte pentru începători, 4,8 kilometri, şi una pentru intermediari, 9 kilometri. De asemenea, potrivit strategiei de dezvoltare a judeţului, pârtia va avea o telegondolă, trei telescaune şi trei teleschiuri. Se propune şi un sistem de zăpadă artificială, care să compenseze iernile mai sărace în nea.

Vă mai recomandăm:

Pârtia de schi din Wonderland va fi dată în folosinţă cel mai devreme în iarna 2015-2016

Banca lui Ţiriac a împrumutat Primăria Bistriţa cu 40 de milioane de lei 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările